A Tréning Center Sport- és Szabadidőközpont

a Forgácsoló Vállalat egykori sporttelepén működik. A '90-es évek végén magánkézbe került több mint 15.000 m2 területen fekvő sportlétesítmény a folyamatos felújítások és fejlesztések nyomán mára igazán barátságos környezetben várja a sportolni és kikapcsolódni vágyókat.

Sportpályák

Sportpályák

A két kivilágított műfű borítású focipályán a városban rendkívül népszerû kispályás labdarúgás kedvelői mozoghatnak baráti, családi körben.

A három salakos, automata öntözőberendezéssel ellátott teniszpályán a fehér sport szerelmesei egész évben hódolhatnak szenvedélyüknek, ugyanis az őszi és téli hónapokban modern technológiával fedett, fűtött sátor biztonságában élvezhetik e sportág örömeit.

A teniszpályákon igény szerint egyéni vagy csoportos formában - szakképzett edzők irányítása mellett - sajátíthatják el a tenisz alapjait a tanulni vágyó gyerekek és felnőttek.

Beltéri sportolási lehetőségek

Beltéri sportolási lehetőségek: asztalitenisz, biliárd, csocsó, darts, rex.

.

 

Beltéri sportolási lehetőségek

Miért válassz minket?

Biztonság

Nálunk a biztonság az elsődleges! Így mindig karbantartott pályákat és megfelelő eszközöket biztosítunk!

Profizmus

Több mint 20 év tapasztalatával szervezünk sporteseményeket és szabadidő programokat!

Szórakozás

Fantasztikus élményekkel, kiváló programokkal, jó humorú emberekkel találkozhatsz nálunk! :-)

Csapattagjaink

Közösségépítés a szabadban!

A Tréning Center Sport- és Szabadidőközpont elkötelezett küldetése a családi és baráti közösségépítés szabadtéri és beltéri programokkal, játékokkal, rendezvényekkel.

Kapcsolat
Széchenyi Széchenyi