A Tréning Center Sport- és Szabadidőközpont

A Forgácsoló Vállalat egykori sporttelepén működik. A '90 -es évek végén magánkézbe került több, mint 15.000 m2 területen fekvő sportlétesítmény a folyamatos felújítások és fejlesztések nyomán mára igazán barátságos környezetben várja a sportolni vágyókat. Békéscsaba belvárosától kerékpárral is alig néhány percnyi távolságra, mégis igazi zöld környezetben...

Salakos focipálya

Két kivilágított vörös salak borítású focipályán a városban rendkívül népszerû kispályás labdarúgás kedvelői mozoghatnak baráti, családi körben.

Salakos, automata öntözőberendezéssel ellátott teniszpályák. 
A szintén salakos, öntözőberendezéssel ellátott teniszpályákon a fehér sport szerelmesei hódolhatnak szenvedélyüknek egész évben, ugyanis az őszi és téli hónapokban modern technológiával fedett, fűtött sátor biztonságában élvezhetik e sportág örömeit.

A teniszpályákon igény szerint egyéni, vagy csoportos formában szakoktatók irányítása mellett sajátíthatják el a tenisz alapjait a tanulni vágyó gyerekek, és felnőttek.

Beltéri sportolási lehetőségek

Beltéri sportolási lehetőségek: asztalitenisz, biliárd, csocsó, darts.

Parkolási lehetőség, öltözők, zuhanyzók, rendezvény helyszínek. A területhez tartozik a 80 férőhelyes saját parkoló. Az épületben az öltözők és a zuhanyzók mellett 90 fő befogadására alkalmas sörözővel, és 30 fős különteremmel várják a vendégeket. A létesítmény tökéletes feltételeket biztosít a családi, baráti rendezvények mellett az akár több száz fős vállalati sportnapok, családi napok lebonyolítására is.

Beltéri sportolási lehetőségek

Miért válassz minket?

Biztonság

Nálunk a biztonság az elsődleges! Így mindig karbantartott pályákat és megfelelő eszközöket biztosítunk!

Profizmus

Több mint 20 év tapasztalatával szervezünk sporteseményeket és szabadidő programokat!

Szórakozás

Fantasztikus élményekkel, kiváló programokkal, jó humorú emberekkel találkozhatsz nálunk! :-)

Közösségépítés a szabadban!

A Tréning Center Sport- és Szabadidőközpont elkötelezett küldetése a családi és baráti közösségépítés szabadtéri és beltéri programokkal, játékokkal, rendezvényekkel. 

Kapcsolat